top of page

Over S&S

 

Hier kunt u ideeën op doen, vragen stellen, en een kijkje nemen in het fotoboek .

 

Voor alle soorten en maten zwembaden - jacuzzi - waterattracties.

 

Monoblock - bouwkundige baden - folie-baden. Bijna alles is mogelijk. Neem eens een kijkje bij "fotoboek" en zie de verschillen en diversiteiten.

 

Tevens bieden wij u een totaal pakket aan materialen om uw zwembad optimaal te benutten.

Of het gaat om uw zwembad schoon- warm- helder- en gezond te houden, voor alle bij behorende materialen bent u bij ons aan het goede adres. En.....alles tegen een goede kwaliteits-prijs vergelijking.

S&S zwembadmontage is een gecetificeerd dealer van afdeckkingen voor uw zwembad. Deze houden de warmte van uw badwater op pijl, maar biedt u ook veiligheid voor uw kinderen. (zie fotoboek)

S&S zwembadmontage, eigenaar Hans Stulen, voor het bouwen en renoveren van alle soorten zwembaden, in binnen- en buitenland. Ruim 30 jaar ervaring. In zowel de aan-en opbouw van zwembaden, glijbanen, maar ook in waterattracties, en waterzuivering. Uiteraard staat S&S zwembadmontage ook klaar voor al het onderhoud, en zomer- en of winterklaarmaken van uw zwembad.

 

Bent u benieuwd naar prijzen? Of heeft u andere vragen, stuur een e-mail naar contact@zwembadmontage.nl . U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte, waarin alles duidelijk zal worden omschreven en worden toegelicht. Tevens bestaat de mogelijkheid om een afspraak  te maken voor een mondelinge toelichting c.q advies.

 

U begrijpt  dat als uw project is afgerond, u natuurlijk altijd bij S&S terecht kan voor  advies.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur. In het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot maandag, op telefoonnummer 06-18369112. Spreek duidelijk uw vraag in met uw telefoon nummer en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

  • Facebook Basic Square

U kunt ons ook volgen via Facebook, voor meer info en foto's

bottom of page